A pálcika használata

1. Megfogjuk a pálcikát.
2. Két kézzel szétnyitjuk, külön-külön megfogjuk a pálcikát.
3. Az egyik pálcikát a gyűrűsujjra helyezzük, és a hüvelykujj tövéhez szorítjuk.
4. A másik pálcikát a középső ujj hegyéhez a mutató – és hüvelykujj fogja közre, oly módon, hogy az mozgatható legyen.

A pálcika minden nehézség nélkül használható, így az étel könnyen fogyasztható. Ezt a pálcikát haza lehet vinni, és pár nap gyakorlással játszva használható.

Hogyan együnk sushit?

A sushit pálcikával vagy kézzel fogjuk meg, úgy, hogy a feltét legyen mártva a szójaszószba!
Azt a kistányért, amiben a szójaszósz van , bal kézzel emeljük magunk elé és jobb kézzel mártsuk bele a sushit! Így könnyű fogyasztani.

Mire figyeljünk?

1. Öntsön kevés szójaszószt a tálba!
2. Ízlés szerint rakjon zöld vizitormát a szójaszószba!
3. Tegyünk pálcikával vagy kézzel gyömbért a szójaszószba!
4. A gyömbért tegyük a sushira , tekercsre, kézitekercsre, ikrára, kacsamájra (nem olyan sós tőle az étel)!

Örömmel kínálunk sushit elvitelre is!

Jó étvágyat!