Vendégkönyv


Szeretettel fogadunk minden épülésünkre szolgáló kritikát és szívesen vesszük azt is, ha megkívánja Velünk osztani elégedettségét.

Az e-mail címét bizalmasan kezeljük, mindössze a későbbi kapcsolattartás miatt fontos számunkra, hogy elsőként értesüljön az éttermünkben történő változásokról és programokról.

Levele fontos számunkra, beküldött üzenetét előzetes elbírálás után jelenítjük meg.

Megértését köszönjük!

Mammut Leroy csapata

Új bejegyzés írása

 


*E-mail címét bizalmasan kezeljük.

Bényei Mária

2011-06-03 16:10:34

Májusban, egy este mozijegyet vettünk barátnőmmel egy koraesti előadásra. Elég időnk volt, így egy vacsorát is beiktattunk mozi előtt a Leroy Étteremben. Nagyon jót ettünk, ittunk majd észrevettük, hogy az idő elszaladt és hamarosan kezdődik a mozielőadás. Kértük a számlát, amit a pincér azonnal hozott. Megkérdezte mivel fizetünk, kártyával vagy kp. Mivel nálam egy húszezres volt, úgy döntöttünk azzal fizetek és a barátnőmmel mi intézzük majd az anyagiakat. Barátnőm azonnal számolni kezdett, azonos volt a fogyasztásunk, kivétel egy pohár bor, amivel a barátnőmnek több volt a fogyasztása. Annyira számoltunk, mennyit kell fizessen nekem, hogy észre se vettük, hogy a pincér meghozta a visszajárót és letette az asztalra. Mi akkor már nagyon siettünk, hogy nehogy lekéssük a mozielőadást. Persze a visszajáró ottmaradt az asztalon, hétezer ötszáz forint. Én csak másnap délután számoltam meg mennyi pénz van nálam, mert vásárolni készültem. Akkor tűnt fel, hogy ez a pénz valahogy kevesebb, mint amire számítottam. Visszapörgettem a történteket és akkor eszméltem rá, hogy az étteremben nem kaptam meg a visszajárót. Felhívtam a barátnőmet és ő is megerősítette, hogy tényleg nem kaptam visszajárót. Gondoltam veszíteni valóm nincs, felhívtam az éttermet. Elmeséltem a történteket és elkérték a mobil számomat, mert az étterem vezető vissza fog hívni. És csodák csodája az étterem vezető visszahívott és mosolyogva azt mondta, igen emlékszik a történetre és TERMÉSZETESEN a pénz ott van egy borítékban, bármikor érte lehet menni. Tényleg, a pénzt meg is kaptam és nagyon kedvesek voltak. Ez egy olyan kellemes meglepetés volt, hogy a mai világban is léteznek még tisztességes emberek, hogy úgy gondoltam megosztom ezt másokkal is. Ezentúl nem kérdés, ha a Mammutba megyek, akkor csak a Leroyba fogok enni-inni. Köszönöm annak a pincérnek, hogy egy ilyen szórakozott nőszemélyt nem vert át. Dicséret az egész csapatnak!